Mic dejun biciclist

>

Mersul pe bicicletă este pentru mulţi timişoreni o modalitate de deplasare obişnuită, independenă de anotimp, condiţiile meteorologice, de trafic sau de distanţele parcurse zilnic. Campania „Verde pentru Biciclete încurajează acest stil de viaţă şi continuă seria activităţilor adresate bicicliştilor timişoreni cu un nou eveniment, inedit.
În perioada 21 – 25 septembrie, la primele ore ale dimineţii, voluntarii „Verde pentru Biciclete” vor oferii cetăţenilor aflaţi în trafic un mic dejun biciclist, compus dintr-o băutură caldă şi o gustare 100 % bio.
Cele 500 de porţii de mic dejun pregătite de Life Care şi Restaurantul Opera le vor fi oferite bicicliştilor în 5 zone circulate ale oraşului. Aceştia nu trebuie decât să se oprească la standul voluntarilor, să servească micul dejun şi apoi să-şi continue drumul spre destinaţie.
Obiectivul acţiunii este de a încuraja mersul pe bicicletă la şi de la locul de muncă, printr-o recompensă simbolică oferită celor care aleg să se deplaseze într-un mod ecologic. Micul dejun biciclist este primul demers dintr-o campanie de încurajare a bicicletei ca modalitate de transport spre serviciu, intitulată sugestiv „Pe bici spre servicii”.

No, în momente din astea îmi pare rău că bicicleta mi-e la Lugoj.

You can leave a response, or trackback from your own site.

facebook comments:

Leave a Reply

Switch to our mobile site