Magazin de materie primă pentru bijuteriile handmade

Shopron.ro

Zilele trecute s-a lansat oficial magazinul online shopron.ro, magazin de materie primă pentru confecționarea bijuteriilor handmade, dar și de bijuterii handmade finite, primul de acest fel din vestul ţării.

Pentru prima lună de existență am pregătit clienților noștri o serie de trei oferte speciale de care fiecare poate beneficia atunci când plasează prima comandă pe http://shopron.ro . Astfel primii cumpărători vor beneficia de o reducere de 10% pentru fiecare comandă, de transport gratuit prin Poșta Română și vor primi un cadou surpriză.

Iubitorii de handmade pot găsi pe shopron.ro o gamă largă de produse specifice, precum accesorii metalice, lanțuri decorative, sârmă de modelaj, sârmă de memorie, pietre semiprețioase, sau cristale Swarovski. Toate produsele noastre sunt de cea mai bună calitate și la prețurile cele mai avantajoase. Prețurile extrem de bune se datorează faptului că încercăm să alegem foarte atent furnizorii noștri, optând pentru cei care vând produsele la prima mână, indiferent de continentul pe care se află.

Aşadar, de sunteţi interesaţi, click aici.

You can leave a response, or trackback from your own site.

facebook comments:

Leave a Reply

Switch to our mobile site