Kamelia încurajează elevii care se pregătesc de bacalaureat: You can do it!

Kamelia - You can do itArtista timișoreană Kamelia se pregătește de lansarea unei noi piese, la început de vară, o piesă cu un mesaj motivațional, care să meargă direct la sufletul celor care vor trece în curând prin emoțiile examenelor. Kamelia Hora are un mesaj simplu pentru elevii care se pregătesc de bacalaureat și pentru studenții din anii terminali, care au de înfruntat examene de licență: You can do it! (Poți să o faci!). Artista timișoreană se pregătește de lansarea unei noi piese, pozitivă și motivațională. Pentru început însă, Kamelia a lansat un teaser în variantă acustică, alături de Sandri, membru al trupei Voxis. Video-ul este semnat Ionuț Trandafir, care a realizat și videoclipul pentru piesa “Prima Oară”.

Kamelia, sora compozitorului George Hora, are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Geografie din cadrul Universității de Vest din Timișoara. A urmat cursuri de canto și de dans, precum și cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara. La 15 ani a scos primul album, în colaborare cu fratele său, la 19 ani era solista unei trupe de cover-uri, la 20 a participat la concursul Megastar, iar la 22 a plecat într-un turneu național cu trupa Simplu.

Mai apoi, Kamelia a colaborat cu Puya la hitul Change și au filmat un videoclip împreună. În septembrie 2010, de ziua ei, artista a lansat piesa Dreamin. Au urmat Come Again și Prima oară, care a avut mare succes la nivel național.

You can leave a response, or trackback from your own site.

facebook comments:

One Response to “Kamelia încurajează elevii care se pregătesc de bacalaureat: You can do it!”

  1. [...] nouă Kamelia – U Can Do It Posted on May 29, 2012 by Bloooo TweetDupă cum vă spuneam acum ceva vreme, Kamelia se pregătea de lansarea unei noi piese, una motivațională, cu mesaj [...]

Leave a Reply

Switch to our mobile site