Ilustrații simpatice, pe final de campanie electorală

O campanie obraznică, obositoare și agresivă. Cu atacuri, atât la persoană cât și la corazon, cu răsturnări de situație, retrageri surprinzătoare pe ultima sută de metri, promisiuni exagerate, vizite ministeriale, fructe, concerte și o grămadă de bani cheltuiți.

Dacă aș fi primit 1 leu pentru fiecare pliant pe care l-am aruncat la gunoi aș fi cumpărat clădirea primăriei și aș fi transformat-o în mega-discotecă, de unde să răsune câte un gen muzical la fiecare etaj. Dacă m-ar fi pus cineva să beau un shot de Jagermeister de fiecare dată când am trecut pe lângă un banner cu Robu prin oraș, ficatul meu și-ar fi dat duhul acum vreo două săptămâni.

Gata, suntem pe final. Analizăm lista cu candidații, tragem linie, mâncăm o înghețată și mergem duminică la vot. Dar, înainte, ne amuzăm pe seama ilustrațiilor, unele culese de pe internet, altele ajunse în mailul de contact, care mai colorează nițel o campanie mult prea obraznică. Și obositoare, și agresivă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

facebook comments:

One Response to “Ilustrații simpatice, pe final de campanie electorală”

 1. Monica SERE says:

  Micile rautati sunt gratis.
  Saptamana trecuta am aflat cat a costat campania electorala a unei uniuni.
  M-am socat!!1 1,4 milioane de euro… iar 3 milioane ar costa constructia noului spital de copii.
  Oare cum ar fi fost, domnilor politicieni, sa investiti acesti bani in construirea unui nou spital? Mai ales ca promovati aspectele sociale.
  Chiar ma tem ca ati fi intrat in istoria mondiala cu un astfel de gest. Asa intrati in istoria risipei si a exagerarilor…

Leave a Reply

Switch to our mobile site