Cadouri de Paști de la Târgul Cărtureştilor din Timișoara

Targul-Carturestilor-Pasti-2012Până pe 14 aprilie, la Cărtureşti se instalează micul târg de cadouri deştepte – ediţia de Paşti. Cam ce găsiți acolo? De la organizatori citire:

Designul este cel mai important la această ediţie: am adus obiecte noi, creative, pline de culoare.

Pentru fanii celebrelor agende Moleskine au sosit ediţiile limitate Moleskine Lego care vor face dreptate atât nostalgicilor, cât şi noii generaţii de “aficionados”. Cu un stil complet diferit vin agendele Paperblanks, care îi vor încânta pe cei care apreciază legătoria de artă, decorativul şi stilul vintage. Mark’s Tokyo Edge propune o gamă cu aspect inovativ care include agende cu coperte din silicon, albume foto şi accesorii de depozitare.

Instrumentele de scris Wörther se remarcă printr-un design minimalist, care subliniază calitatea materialelor folosite -lemn, aluminiu- şi precizia execuţiei “made in germany”. Papetăria de la Roger la Borde şi decoraţiunile de la Baden înveselesc selecţia cu forme şi imprimeuri ludice, iar coşurile şi genţile de la Reisenthel sunt gata să vă însoţească la un picnic primăvăratic.

În oferta de bază punem accent pe gastronomie şi cărţi ilustrate cu o ofertă 2+1 la titlurile editurii House of Guides . Nume importante ale literaturii contemporane se vor regăsi în colecţia TOP 10+ , de la editura Polirom, cu volume la preţuri ce concurează chiar şi ediţiile de chioşc.

Nu vor lipsi cele mai noi apariţii din muzică, de la Madonna şi Lana del Rey până la Leonard Cohen şi Bruce Springsteen. Oferta de dvd-uri a fost completată cu filme precum Midnight in Paris, de Woody Allen, Culoarea Sentimentelor, de Tate Taylor şi Bună, ce faci?, de Alexandru Maftei. La raftul cu delicatese se vor afla savuroasele ceaiuri şi infuzii de plante de la Casa de Ceai, turta dulce secuiască, ciocolatele bio, dar şi pasiunea franţuzească ostoită pe plaiuri româneşti a dulceţurilor de la Les Saveurs D’yveline, creaţiile bahice ale Olteniei profunde aduse de Crama Oprişor şi ale însoritei Dobroge de la Adamclisi oferite de Patrician.

Se întâmplă în toate librăriile noastre din ţară, dar selecţia de produse poate varia în funcţie de dimensiunile spaţiului. Mai multe informaţii puteţi afla pe http://www.facebook.com/

Carturesti.TM

facebook comments:

Leave a comment