Cum a fost la Noaptea Devoratorilor de Publicitate de la Timişoara

De care v-am povestit aici şi care a avut loc azi-noapte, la Sala Capitol.

Ei bine, mie mi-a plăcut. Nu am rezistat până la sfârşit, recunosc, doar vreme de două calupuri şi un pic, dar multă lume a rămas în sală şi după plecarea mea. Din câte am văzut majoritatea celor care au plecat au făcut-o după cel de-al doilea calup, în jur de ora 1. La fel ca şi în anii trecuţi.

Calupurile mi s-au părut foarte mişto construite. Reclamele scurte alternau cu cele mai lungi, la fel şi cele amuzante cu cele emoţionante, astfel că nu mi s-a părut că au oferit spectatorilor şansa să se plictisească. Cel puţin mie au reuşit să îmi capteze atenţia şi să mă menţină alertă.

Am avut parte şi de un maraton de episoade din RObotzi, ocazie cu care mi-am dat seama, încă o dată, cât sunt de populari Mo şi FOCA. Multă lume din jurul meu ştia deja replicile, iar alţii povesteau despre cum auziseră de anumite faze de la prieteni şi se amuzaseră teribil.

Comentarii negative nu prea am. Poate doar vizavi de faptul că, în pauze, cozile la suc, cafea şi popcorn erau kilometrice, dar asta era de aşteptat. Plus că ciocolata caldă de la automatul din holul Sălii Capitol a fost absolut formidabilă.

Pe final vă las cu câteva spoturi care mie mi-au plăcut la nebunie. Cât despre păreri despre eveniment, mai puteţi citi la Adeline, Nebuloasa şi Oana.

You can leave a response, or trackback from your own site.

facebook comments:

4 Responses to “Cum a fost la Noaptea Devoratorilor de Publicitate de la Timişoara”

  1. ahunor says:

    A fost nice si ad-ul brazilian sa salvam planeta by peeing in the shower. (Modul de prezentare cu vocea ascutita a copilului si entuziasmul acestuia era kinda fermecator :) )

  2. Bloooo says:

    Da, si mie mi-a placut :)

  3. [...] Articole despre aseară găsiți la Oana Barbu, Nebuloasa, Adeline și Alexandra. [...]

  4. [...] despre eveniment la Oana (care a făcut niște live blogging), Adelina, Nebuloasa, Alexandra și Bloo. Acestea fiind zise, să înceapă pauza [...]

Leave a Reply

Switch to our mobile site